Ekonomiansvarig till Measol

Tumba
Ansök senast: 2022-12-23

Är du strukturerad med förmågan att driva och säkerställa ordning och reda? Då ska du arbeta hos Measol inom Soltechkoncernen. Vår expertis är att leverera nyckelfärdiga installationer inom sol och elbilsladdning. Vi har idag verksamhet i Skåne, Halmstad och Stockholm. Vi befinner oss i en expansiv fas med både hög efterfrågan och geografisk tillväxt.

Till vårt huvudkontor i Tumba söker vi nu en ekonomiansvarig.

Som Ekonomiansvarig har du helhetsansvar över ekonomin med löpande redovisning, uppföljning av finansiella flöden och rapportering. Din roll innefattar även att agera som VDs hjälpande hand och du är högst involverad i företagets utveckling och ledning.

Du arbetar både operativt och övergripande och är ensam i ekonomifunktionen. Ditt ansvar innefattar budgetarbete och uppföljning av budget, hantering av inkommande fakturor, fakturering av projekt, löpande bokföring, rapportering och deklarationer. Bland dina uppgifter återfinns också personalrelaterade frågor kopplat till lön och kollektivavtal och det är du som säkerställer löneunderlag till extern lönekonsult som sköter löneutbetalning. Du har löpande dialog med controller på moderbolaget och ansvarar för rapportering av kvartals- och årsbokslut. Rollen innebär att löpande att utveckla, revidera och implementera nya rutiner för att effektivisera ekonomiarbetet. Du rapporterar till VD.

Tack vare din erfarenhet har du god förståelse för brett ekonomiarbete och att skapa rutiner för detta. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad och är en självgående, lösningsorienterad person som skapar ordning och reda.

Visst vill du bli en del av Measol och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså ditt strukturerade arbetssätt och personliga lämplighet.

För att passa i rollen som ekonomiansvarig tror vi att du har:

 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Minst fem års erfarenhet där du har haft ett helhetsansvar för ekonomi, gärna från ett bolag i tillväxt där arbetsrutiner har behövt förändras och utvecklas
 • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • B-körkort
 • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Meriterande med erfarenhet av Succesiv vinstavräkning
 • Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
 • Meriterande att ha arbetat i Fortnox

För att trivas i rollen är du en ordningsam person som vågar skapa struktur. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det blir slutfört i tid. Vidare trivs du med att arbeta självständigt i en roll, samtidigt som du som person är hjälpsam och ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och trivs i ett företag som växer snabbt och där det händer mycket. Du bidrar med struktur och ordning och reda vid förändring och tillväxt.


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Vi är i grunden en monteringsfirma för solceller, där vi samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som säljer lösningar. Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) grundades 2011 och har fokuserat på att vara experter på marknaden kring sol el. Sedan 27 augusti 2020 är Measol en del av Soltechkoncernen.

Kontaktperson

Cecilia Jungner

cecilia.jungner@soltechenergy.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %