Projektgruppsledare med ekonomiadministration till Measol

Stockholm
Ansök senast: 2022-11-30

Är du strukturerad med erfarenhet av projektstyrning och projektledning? Då ska du arbeta hos Measol inom Soltechkoncernen. Vår expertis är att leverera nyckelfärdiga installationer inom sol och elbilsladdning. Vi har idag verksamhet i Skåne, Halmstad och Stockholm

Till vårt huvudkontor i Tumba söker vi nu en projektgruppsledare med ekonomiadministration. Som projektgruppsledare är din huvudsakliga uppgift att stötta och styra projektgruppen i deras arbete. Detta innefattar att säkerställa och kontrollera att deadlines för rapportering efterlevs liksom att se över projektens lönsamhet, hantera inkommande leverantörsfakturor och fakturering av klara projekt. Du stöttar även projektgruppen inom projektadministrativa uppgifter och resursplanering utifrån behov.

Projektgruppen består i dagsläget av tre medarbetare. Du leder projektgruppens arbete och har således personalansvar för dess medarbetare. Du rapporterar till VD.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Säkerställa deadlines för projektrapportering och dess kvalitet.
 • Delaktig i utvecklig av process och arbetsrutiner kopplat till projektrapportering med ansvar för dess efterlevnad.
 • Hantering av inkommande leverantörsfakturor och att knyta dem till rätt projekt 
 • Fakturering av projekt
 • Samordning mellan Skåne, Halmstad, Stockholm
 • Använda och följa upp lönsamhetsrapporten tillsammans med VD.
 • Stöttning i projektgruppsarbete med att exempelvis skapa projekt i systemet, resursplanering
 • Agera länk mellan ekonomiavdelning och projektgrupp

Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projektstyrning och projektrapportering. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad och är en självgående, lösningsorienterad och strukturerad ledare. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet och administrativa uppgifter parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål.

Visst vill du bli en del av Measol och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet. Som person är du flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt.

För att passa i rollen som projektgruppsledare ser vi gärna att du har tidigare kunskap och erfarenhet inom projektledning och projektstyrning. Du har ekonomisk förståelse och erfarenhet inom ekonomirelaterad administration relevant för tjänsten. Du är van vid att arbeta mot deadlines och har ett sinne för ordning och kontroll.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Vi är i grunden en monteringsfirma för solceller, där vi samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som säljer lösningar. Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) grundades 2011 och har fokuserat på att vara experter på marknaden kring sol el. Sedan 27 augusti 2020 är Measol en del av Soltechkoncernen.

Kontaktperson

Marcus Nylund

Marcus@measol.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %